دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

اروپا به‌دنبال سوءاستفاده از غیبت سران روسیه و چین در نشست گروه-۲۰

یک شبکه آمریکایی به نقل از منابع مطلع گزارش داد که اتحادیه اروپا به‌دنبال بهره‌بردن از عدم حضور سران روسیه و چین در نشست آتی گروه-۲۰ برای تماس با کشورهای درحال توسعه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از تصمیم «ولادیمیر پوتین» و «شی جین‌پینگ» رؤسای جمهور روسیه و چین برای حضور نیافتن در نشست آتی سران گروه-۲۰ در هند، اکنون از برنامه‌ریزی اروپا برای سوءاستفاده از این امر خبر می‌رسد.

 

شبکه «بلومبرگ» امروز (سه‌شنبه) به نقل از منابع مطلع گزارش داد که اتحادیه اروپا به‌دنبال بهره‌بردن از عدم حضور سران روسیه و چین در نشست آتی گروه-۲۰ برای تماس با کشورهای درحال توسعه است.

 

این منابع به بلومبرگ گفتند: «با عدم حضور سران چین و روسیه در نشست دو روزه دهلی‌نو، اتحادیه اروپا می‌خواهد از این لحظه استفاده کند. اتحادیه اروپا مشتاق است نشان دهد که علی‌رغم میراث سنگین استعمار، در مورد بازنگری مجدد شراکت خود با آفریقا جدی است».

 

بر این اساس، «اورسولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا، «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا و «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان از جمله سران اروپایی هستند که قصد دارند در حاشیه این اجلاس با کشورهای درحال توسعه ارتباط برقرار کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این گزارش، قرار است نمایندگانی از آفریقای جنوبی، مصر، نیجریه و کومور، و همچنین رئیس فعلی اتحادیه آفریقا از طرف این قاره در نشست گروه-۲۰ در هند حضور داشته باشند.

 

طبق این گزارش، موضوعاتی که در دستور کار این نشست‌ها قرار دارند، شامل پیامدهای احتمالی تعلیق توافق غلات، تلاش برای اصلاح ساختار مالی جهانی، بهبود شرایط سرمایه‌گذاری خصوصی و پروژه‌های زیربنایی در آفریقا و وضعیت منطقه ساحل خواهد بود.

 

بلومبرگ همچنین گزارش داد که شولتز می‌خواهد از این نشست برای آماده‌سازی کنفرانس بین‌المللی که در ۲۰ نوامبر در برلین برگزار می‌شود، استفاده کند و در آن سران اروپایی و آفریقایی ابتکاری را با هدف بهبود شرایط برای سرمایه‌گذاری پایدار بخش خصوصی در آفریقا ترویج کنند.

 

نشست آتی گروه-۲۰ قرار است از نهم تا یازدهم سپتامبر در پایتخت هند برگزار شود. «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «لی کیانگ» نخست‌وزیر چین به نمایندگی از مسکو و پکن در این اجلاس حاضر می‌شوند.

 

پیش از این لاوروف گفته بود که روسیه با تصویب بیانیه اجلاس سران گروه ۲۰ موافقت نخواهد کرد مگر اینکه موضع مسکو در قبال بحران‌های جهانی را منعکس کند. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار